Sí- és snowboard szerviz

Sárisport szerviz

A jól felszerelt szervizünk teljeskörű szolgáltatást nyújt a snowboardok és sílécek karbantartására, javítására. Akár egy szimpla waxolásról van szó, vagy egy komolyabb sérülés kijavításáról, biztos lehetsz benne, hogy Nálunk megoldást találsz rá.
A felszerelések szervizelése, karbantartása elengedhetetlen feladat a szezon végeztével, hogy a léced a következő síelés előtt megfelelő állapotban legyen, ne rozsdásodjon a következő használatig. A megélezett, lewaxolt síléccel egyrészt sokkal élvezetesebben csúszkálhatunk, másrészt felszerelésünk élettartamát is meghosszabbíthatjuk.
Egy rosszul szervizelt felszerelés igencsak meg tudja keseríteni az ember dolgát. Egy életlen sílécet szinte lehetetlen megfelelően irányítani, a waxolatlan síléc pedig nem csúszik megfelelően.

A sílécek rendszeres karbantartása és ellenőrzése éppen ezért nem csak fontos, hanem szinte elengedhetetlen is. Egy ilyen karbantartást mindig a síelés után célszerű megtenni. Egy rosszul, vagy nem karbantartott síléc rosszabb esetben balesetveszélyes is lehet. Tucatnyi sérülés elkerülhető lenne megfelelő felszerelések használatával, nem is beszélve arról, hogy egy jól szervizelt léc szinte magától csúszik és kanyarodik. Egy ilyen léccel lehet igazán örömteli a sízés.

Scroll to Top