SIGMA Bike Computer BC 1200 WL – vezeték nélküli, wireless

15 990 Ft

A SIGMA BC 1200 WL Kerékpár Computer egy könnyen kezelhető kerékpáros számítógép azoknak, akik nem csak az alapfunkciókra vágynak. Ez az eszköz ugyanis 12 funkcióval rendelkezik.

A SIGMA BC 1200 WL kerékpáros kilométer-számláló tartalmaz minden hasznos funkciót (12 darabot), amely szükséges lehet akár egy profi kerékpárosok számára is. Nagy kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az összes jellemző könnyű leolvasását. A modell beállításai hét nyelven is elérhetők. Az alapvető biciklis funkciók biztosítják az aktuális, a maximális és az átlagos sebesség mérését. Ezenkívül még számos lehetőséget kínál funkciók terén, például adatokat biztosít a napi és teljes megtett távolságról. A funkciók teljes listája a tulajdonságok pontban olvashatók. Tehát a SIGMA ezen terméke, a BC 1200 WL az összes szükséges tulajdonságot tartalmazza a tökéletes kerékpár élményhez, legyen Ön akár kezdő, vagy profi sportoló.

Tulajdonságok:
  • Vezeték nélküli átvitel / wireless transmission
  • 12 funkció: Pillanatnyi sebesség, Maximális sebesség, Átlagsebesség, Aktuális és átlagsebesség összehasonlítása, Megtett út hossza (napi km), Teljes kilométer, Az utazás időtartama, Teljes menetidő, Óra, Stopperóra, Hőmérsékletmérés, Mátrix kijelző: Nyelvválasztás (x7)
  • Vízálló
  • A használatához szükséges minden tartozékkal rendelkezik: Bike Computer + Speed Transmitter, Bracket, Power Magnet
  • 2h automatikus indítás és leállítás

A megrendelés lehetséges a honlapon keresztül, személyes megkereséssel vagy akár telefonon is.

Postaköltség 1500 Ft GLS szállítással.
Személyes átvétel is lehetséges.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SIGMA Bike Computer BC 1200 WL – vezeték nélküli, wireless” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top